top of page

DIENSTEN

Cavillot Sierbestratingen verzorgt uw project van A tot Z en geeft u hier graag advies over.

Ben jij benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen doen? Kijk dan zeker even verder.

GRONDWERKEN

Niets is zo belangrijk als de fundering van het hele project. Daarom is het aan te raden om de grondwerken altijd te laten uitvoeren door een vakman. Op die manier verzekert u zich van een perfecte basis om mee te beginnen. Wij beschikken over de ervaring in het uitvoeren van grondwerken voor zowel particulieren als bedrijven. 

Hiervoor kan u bij ons terecht:
 

- Graafwerken met kleine en grote machines

- Uitgraven van funderingen

- Niveleringswerken

- Uitgraven van opritten

- Ophogen van grond

- Zeefwerken

AFSLUITINGEN

Voor iets meer privacy of voor het afbakenen van uw tuin of grond plaatsen wij afsluitingen. We ondersteunen u met deskundig advies zodat u de keuze maakt die het beste past bij uw noden. 

Hiervoor kan u bij ons terecht:

- Draad afsluitingen

- Hout afsluitingen

- Beton afsluitingen
- Steen- en schanskorven

OPRITTEN

Een smaakvol en goed aangelegde oprit geeft een woning een gepolijste uitstraling die naadloos aansluit bij de rest van uw huis. Daarom bieden wij een divers assortiment aan materialen waaruit u kunt kiezen.

U kunt altijd vertrouwen op een stevige fundering, nauwkeurig tegelwerk en een hoogwaardige afwerking. Wij garanderen een oprit die jarenlang meegaat en een unieke uitstraling aan uw woning geeft.

Bovendien kunnen wij ook de benodigde rioleringswerken direct uitvoeren, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Hiervoor kan u bij ons terecht:

- Grondverbetering
- Zaaien van gras
- Rolgazon
- Afboordingen
- Plantvakken

TERRASAANLEG

Cavillot Sierbestratingen is dé expert op het gebied van het aanleggen van terrassen. Met een uitgebreid assortiment aan materialen kunnen zij aan al uw wensen voldoen. Een prachtig aangelegd terras nodigt niet alleen uit tot gebruik, maar vereenvoudigt ook het onderhoud van uw buitenruimte en geeft uw hele woning een prachtige uitstraling.​

Hiervoor kan u bij ons terecht:

- Tegels in natuursteen/keramisch

- Klinkers, megaklinkers

- Platines

- Terras in hout/PVC

- Siergrinden, dolomiet

- Steentapijt

bottom of page