top of page

KLINKERS

Klinkers zijn tegels die vaak worden gebruikt vanwege hun duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht. Ze kunnen worden gelegd in verschillende patronen en zijn beschikbaar in diverse kleuren en texturen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten buitenprojecten, van traditioneel tot modern. Klinker tegels kunnen een charmante en rustieke uitstraling geven aan buitenruimtes zoals terrassen, tuinpaden en binnenplaatsen.

U kan bij ons terecht voor:

- Arduinklinkers

- Betonklinkers

- Kleiklinkers

- ...

STEENTAPIJT

Steentapijt is een soort vloerbedekking die bestaat uit kleine steentjes, Beschikbaar in diverse kleuren, vermengd met een bindmiddel. Het wordt op de vloer aangebracht in een dunne laag. Nadat het is uitgehard, vormt het een naadloze, duurzame en decoratieve vloerafwerking. Steentapijt is waterdoorlatend. Dit betekent dat water gemakkelijk door de openingen tussen de kiezels kan sijpelen en in de bodem eronder kan infiltreren.

AFSLUITINGEN

Voor iets meer privacy of voor het afbakenen van uw tuin of grond plaatsen wij afsluitingen. We ondersteunen u met deskundig advies zodat u de keuze maakt die het beste past bij uw noden. 

Hiervoor kan u bij ons terecht:

- Draad afsluitingen

- Hout afsluitingen

- Beton afsluitingen
- Steen- en schanskorven

TEGELS

Terrastegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan materialen. Het kiezen van de juiste terrastegels hangt af van verschillende factoren, waaronder de gewenste esthetiek, het budget, de duurzaamheid en het onderhoudsgemak.

Hiervoor kan u bij ons terecht:

- Keramische tegels

- Betontegels

- Natuurstenen tegels
- Houten terrastegels