top of page

Steentapijt

STABROEK

Deze woning had nog behoefte aan een mooie oprit en terras.

Hiervoor hebben de eigenaars gekozen voor steentapijt in combinatie met multicolor platines van 14x14.

Nu straalt de woning prachtig en is het helemaal afgewerkt.

Wil jij je woning ook een nieuwe uitstraling geven?Vraag dan je offerte aan.

Wat zijn de voordelen van steentapijt als oprit of terrasmateriaal?

  1. Duurzaamheid: Steentapijt is gemaakt van kleine steentjes die samengebonden zijn met een bindmiddel. Dit maakt het extreem duurzaam en bestand tegen zware belastingen, zoals voertuigen die er overheen rijden.

  2. Slipbestendigheid: Het oppervlak van steentapijt biedt goede grip, zelfs bij nat weer. Dit vermindert het risico op uitglijden en draagt bij aan de veiligheid, vooral op opritten waar voertuigen vaak manoeuvreren.

  3. Onderhoudsgemak: Steentapijt is over het algemeen gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig vegen en af en toe reinigen met water en zeep is meestal voldoende om het schoon en netjes te houden.

  4. Esthetiek: Steentapijt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor het aan verschillende ontwerpstijlen kan worden aangepast. Het kan een moderne en stijlvolle uitstraling geven aan de oprit van een woning.

  5. Waterdoorlatendheid: Steentapijt is poreus, waardoor water gemakkelijk kan weglopen. Dit kan helpen om plassen op de oprit te voorkomen en wateroverlast te verminderen tijdens zware regenval.

  6. Milieuvriendelijk: Omdat steentapijt gemaakt kan worden van gerecyclede materialen en een lange levensduur heeft, wordt het beschouwd als een milieuvriendelijke optie voor opritten.

TIJDENS & NA

bottom of page